#5 leukste lunchplekken op Strijp-s

#5 leukste lunchplekken op Strijp-s

mei 16, 2018

Als groeiende woon- en werkhub zoeken steeds meer ongewone lunch en/of dinerplekjes Strijp-S op om hun deuren te openen voor de bewoners. Gelukkig kunnen we inmiddels ook zeggen dat het er ruim meer zijn dan vijf! Met restaurants als Wynwood, Radio Royaal, Het Ketelhuis en Soul Kitchen, maar ook Popcentrum Pop Ei, Kitchen Stories en Verzamel Food markt Het Veem geeft Strijp-S een veelzijdigheid aan keuze.

Terug naar de lunch! Onze selectie van toppers:

Onder de leidingstraat (Leidingstraat 45)
Een bio supermercado, deli, take away en lunch plek in één. Service aan de balie, alleen pin, en heerlijke verse gezonde menukaart. Iedere avond kun je overigens ook een heerlijk diner bakkie bestellen voor een prikkie. En als je erna nog zin hebt in ijs kun je eens naar IntelligentIce die je smaakpapillen oorverdovend zal laten poppen.

Stories (Torenallee 22-2)
Stories heeft een unieke aanpak: je bested via een Ipad aan tafel en de host of hostess komt dan direct je bestelling brengen. Op die manier heeft de bediening tijd voor een praatje, of als je daar geen behoefte aan hebt, juist niet natuurlijk. Wat er op het menu staat is heerlijk en eigentijds. Bijzondere aan Stories is dat ze ook nog mensen opleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mooie plek.

Grand Cafe De Stip (Toerenallee 3)
Bij Grand Café De Stip kun je terecht voor a la carte lunch of juist een buffet. Het is er ruim opgezet. Goed bezochte plek tijdens de lunch. Als je op Strijp-S werkt, kom je hier ongetwijfeld bekende tegen!

Blue Collar Hotel (Klokgebouw 10)
Wie in een karakteristiek en eigenzinnig en stoere Rock-omgeving wil lunchen zal in het Blue Collar Hotel zijn plekje vinden. Het is er laagdrempelig, levendig en gastvrij.

Fish & Chips (Torenallee 40-8)
Deze hippe Fish & Chips snackbar is onderdeel van Wynwood en staat voor hoge kwaliteit en experimenten. Ze maken een killer poke bowl (niet altijd beschikbaar), hebben bataat friet en gewone friet en de presentatie van dit alles is om te smullen.

EXTRA: Nieuwkomer: Blok 63 (Blok 63)
Met de bouw van Blok 63 is er op de begane grond een service punt van de huismeester gekomen. Die succesvol gecombineerd wordt met een prettige lunchplek. Volop licht, toegankelijke kaart; gewoon lekker zitten.

Smakelijk!

You might also like this

Ander nieuws over onze leden