60-minutes lunch van ondernemer-s bij founded by all

60-minutes lunch van ondernemer-s bij founded by all

mei 26, 2014

Op dinsdag 20 mei ontving Founded By All een groep van 50 Strijpse ondernemers voor de 60-minutes lunch van ondernemersvereniging Ondernemer-S. Kennismaken met Founded By All, proeven van de sfeer en in contact komen met elkaar stond centraal.

De bezoekers werden ontvangen met een heerlijke lunch van Keukenconfessies. We zijn van start gegaan met een korte introductie van Founded By All met een heldere boodschap; bij Founded By All staat samenwerken en aandacht voor elkaar centraal. Als tweede spreker vertelde Jos Rooijakkers, directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven, over het unieke ondernemersklimaat in Zuid-Oost Brabant en op Strijp-S in het bijzonder. Jos prees de manier waarop ondernemers hier in Zuid-Oost Brabant samenwerken als unieke kracht.

Vervolgens deelde Founded By All lid Ronald Swinkels over een samenwerkingsproject; het realiseren van ‘het vergaderpaviljoen’ in de nieuwe studio van Founded By All. Afsluitend met de mooie woorden ‘Inspiratie door co-creatie’ legde Ronald uit hoe een aansprekend deel van de ruimte tot stand is gekomen door actief samen te werken met elkaar.

Na het korte plenaire gedeelte konden de bezoekers in alle rust de ruimte bekijken en netwerken met elkaar en de aanwezige leden van Founded By All. Veel leuke gesprekken vonden plaats en verbindingen zijn gelegd voor toekomstige samenwerking.

Founded By All bedankt Ondernemer-S voor de mogelijkheid dit mooie event te mogen organiseren!

10_60-minutes-lunch_3_1280x720


You might also like this

Ander nieuws over onze leden