Bliqsemsessies: samen met andere ondernemers in korte tijd een flinke stap verder komen

Bliqsemsessies: samen met andere ondernemers in korte tijd een flinke stap verder komen

september 15, 2014

Founded By All lid Ralf Fleuren, eigenaar van Fleuren Marketing, heeft de afgelopen maanden een nieuw concept ontwikkeld speciaal voor ondernemers die in korte tijd verder willen komen met hulp van andere ondernemers. In korte sessies, genaamd Bliqsemsessies, helpen 5 ondernemers elkaar met een vraag waar ze op dat moment hulp bij kunnen gebruiken. Een kort verslag van de pilots.

Snel, kort en krachtig
Het bijzondere aan een Bliqsemsessie is dat je in heel korte tijd veel goede ideeën krijgt van de andere ondernemers. Dat komt doordat de sessies strak gefaciliteerd worden. “Tijdens de sessie houd ik strak de tijd bij in iedere fase, zodat iedereen scherp en fris blijft en we geen tijd verliezen”, aldus Ralf.

Ondernemer Bas Zeper beveelt de Bliqsemsessie zelfs van harte aan: “Wil je een frisse blik op jouw ondernemersvraag en leuke andere ondernemers ontmoeten met hun vragen? Verwen jezelf met een Bliqsemsessie!” Bas Zeper, Zaaj Business Creation & Interim Management

Trots “Dat zo’n idee ineens een écht product kan worden vind ik heel bijzonder. Dan merk je dat je in een goede omgeving zit waar je echt kan groeien als ondernemer. Waar veel ondersteuning en hulp is en waar je meteen in een goed netwerk onderneemt. Founded By All is voor mij echt een vruchtbare bodem om te groeien, als je hier iets zaait (investeert) groeit het gewoon veel sneller dan op andere plekken!”, aldus Ralf.

Vervolg Bliqsemsessies De komende maanden vinden er nog enkele pilots van de Bliqsemsessies plaats waar ondernemers tegen gereduceerd tarief aan kunnen deelnemen. Aanmelden kan via de website van Bliqsem (www.bliqsem.nl).

Het bedrijf achter de Bliqsemsessies Bliqsemsessies zijn bedacht door Ralf Fleuren, eigenaar van Fleuren Marketing & Innovatie een innovatief marketingbureau. Fleuren Marketing & Innovatie helpt organisaties slim gebruik te maken van de nieuwste marketingmethoden om succesvol te zijn. Meer info via www.fleurenmarketing.nl


You might also like this

Ander nieuws over onze leden