Keep in touch

Interesse in Founded by All? Kom eens langs voor een kop koffie! Vul het contact formulier in of stuur een mail naar
info@foundedbyall.nl. Plan je route voor je volgende bezoek.

What you need to know

Check de FAQ voor meer info over de huur van een werkplek, lidmaatschap en voorwaarden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wat is de meerwaarde van lidmaatschap van Founded By All?

Als startend ondernemer kun je in deze omgeving optimaal groeien. Door gezamelijke activiteiten en de open sfeer (letterlijk) is het makkelijk om relaties op te bouwen en samen te sparren. Doordat we samen een coöperatie vormen, en dus niet slechts een groep losse bedrijven zijn, heerst er een een groot gemeenschapsgevoel, wat de werksfeer ten goede komt. Naast de informele contacten, kun je ook kiezen voor een mentor die jou gericht kan coachen in het ondernemerschap.

Kan ik ook een werkplek huren zonder lid te worden van de coöperatie?

Nee, dat kan bij ons niet. Onze hele verdieping bestaat uit bedrijven die lid zijn van de coöperatie Founded by All, en zodoende ook actief deel uitmaken van de community van ondernemers. Wij willen een klimaat bieden waarin je als ondernemer kan groeien. Een mooie werkplek met bijbehorende faciliteiten is daar slechts een onderdeel van. Lees hier meer over onze visie.

Wat wordt er van mij verwacht als lid van Founded By All?

Je krijgt in de eerste plaats alle ruimte om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen, maar daarnaast vragen wij betrokkenheid door aanwezig te zijn op de maandelijkse lunchmeeting en borrel, eventueel deel te nemen aan het een werkgroep en een kleine huishoudelijke taak uit te voeren die ieder lid krijgt. Van meer ervaren ondernemers vragen we ook om zich beschikbaar te stellen voor een mentorschap, mocht iemand daar behoefte aan hebben. Doordat we allemaal de schouders eronder zetten, zorgen we ervoor dat deze unieke plek kan blijven bestaan.

Wat kost een werkplek in het Klokgebouw?

Er zijn verschillende soorten werkplekken; open werkplekken en gesloten kantoren. Huurprijs begint vanaf 175,- euro per maand excl. btw en contributie. In samenwerking met Trudo willen wij de leden een aantrekkelijke huurprijs bieden om starters een steun in de rug te geven. Lees meer over de huur en faciliteiten.

Wat is de opzegtermijn?

Voor open werkplekken is de opzegtermijn 1 maand, voor de kantoren is de opzegtermijn 6 maanden.

Moet mijn bedrijf zich persé bezig houden met design of techniek?

Wij hebben een intakeprocedure om te kijken of potentiële leden passen binnen Founded By All. Dit doen we zodat de groep ondernemers elkaar echt aanvult en versterkt. Wij stimuleren graag innovatie, groei en creativiteit binnen het brede spectrum van design en techniek. Twijfel je of jouw bedrijf hier binnen valt? Neem gerust contact op zodat we dit kunnen bespreken.


We've got all you need!

Kom van die zolder af en investeer in je toekomst!