Fontys opent professionele werkplaats binnen Founded By All

Fontys opent professionele werkplaats binnen Founded By All

augustus 29, 2016

Fontys Hogeschool Marketing & Management heeft binnen creative business hub Founded By All een werkplaats geopend voor een select aantal studenten. Met deze zet speelt Fontys in op de groeiende vraag van bedrijven die behoefte hebben aan flexibel inzetbare studenten.

Doel samenwerking
Het unieke samenwerkingsverband tussen Founded By All en Fontys heeft als doel om elkaar op duurzame wijze te versterken. De pilot met een duur van zes maanden gaat 29 augustus van start.

Commercieel opgeleid
De studenten die de werkvloer van Founded By All in het Klokgebouw komen versterken, zijn actief binnen de opleidingen small business & retail management, commerciële economie en international business & management studies.

Leden ondersteunen
Vanuit hun opleiding ondersteunen onze nieuwe Fontys-leden de ondernemers van Founded By All bij het vermarkten van hun dienstverlening. Zo brengen de studenten hun studie tijdens verschillende cases en voor een breed scala opdrachtgevers naar de praktijk.

Werkzaamheden
De werkzaamheden vinden in verschillende vormen plaats; korte adviezen geven, plannen schrijven, onderzoeken doen, meewerken, ondersteunen en het organiseren van workshops voor startende en sterke bedrijven.

Van pilot naar permanente plek
Uiteindelijk is het doel om permanente werkplekken met wisselende bezetting te krijgen. Voor nu starten we met een pilot van zes maanden waar vijf studenten verdeeld over twee open werkplekken aan deelnemen. Wij van Founded By All wensen onze nieuwe leden veel succes!


You might also like this

Ander nieuws over onze leden