Heroes of FBA: Ralf Fleuren

Heroes of FBA: Ralf Fleuren

maart 7, 2017

Het lid van deze week is Ralf Fleuren, lid bij Founded By All sinds 1 juli 2013. Toen hij begon als zelfstandig ondernemer wist hij dat hij goed was in zijn vak, maar het ondernemen zelf bleek een stuk lastiger. Gelukkig kreeg hij hierbij hulp van de ondernemers van Founded By All. Dit is volgens hem ook meteen de kracht van de coöperatie: je staat er niet alleen voor.
Onder Fleuren Marketing & Innovatie gaat Ralf als freelancer aan de slag voor bedrijven. Door middel van marketingprojecten en innovatieve sessies helpt hij hen succesvol te zijn met slimme marketing en doelgerichte innovatie.
Daarnaast heeft Fleuren Marketing & Innovatie in 2014 een nieuw concept ontwikkeld: Bliqsemsessies. Dit zijn korte en krachtige sessies waarin snel resultaat wordt geboekt. Door middel van deze sessies helpt Ralf ondernemers en bedrijven om snel verder te komen bij vraagstukken of problemen. Hierdoor wordt er beter samengewerkt, is er meer draagvlak voor nieuwe plannen, komt men in beweging, kan er snel ingespeeld worden op veranderingen en wordt er als de bliqsem resultaat geboekt!

You might also like this

Ander nieuws over onze leden