Ilona Gerritse

Ilona Gerritse

Hi, nice to meet you.

Filmproducties met een gedegen videomarketing strategie is onze core business (Wouter de Kuijper en Ilona Gerritse). Of je nu een documentaire, bedrijfsfilm, promotiefilm, event-film of persoonlijke filmportret zoekt; met een optimale samenwerking, prettige werksfeer komen de verhalen die verteld mogen worden naar boven. Met de juiste strategie en offline & online exposure behalen onze klanten hun doel met de film, en wij ons werkplezier.

Zo creëren we offline en online videocontent, adviseren en maken een videostyleguide en videomarketing strategie.

Skills

  • Branding
  • Creatie Online
  • Film Productie
  • Identiteit
  • Marketing
  • Motion Graphic Design
  • Project Management
  • Storytelling
  • Strategie

Als we elkaar geloven, dan werkt het!

Best FBA Story

DocuMedia

Wij geloven dat onze films een ander helpen hun doelen te bereiken

DocuMedia

“Pure en authentieke films maken die mensen raken, bewegen en verbinden is het mooiste wat er is. Het is zo gaaf om te zien wat het allemaal teweeg kan brengen”

Je hebt een geweldig bedrijf, product, organisatie, dienst of bent zelf een mooi mens met prachtige ideeën en idealen. Maar je wordt helemaal niet of te weinig gezien en gehoord. Je vind het moeilijk je boodschap helder en krachtig over te brengen. En je doelgroep en je publiek op grote schaal te bereiken… Herken je dit? Wij weten uit ervaring wat je bedoelt. We hebben dezelfde worstelingen doorgemaakt en inmiddels hebben we al vele klanten geholpen met datzelfde probleem op te lossen. Video en een daarbij passende video strategie is een van de krachtigste middelen ‘gezien’ te worden. Met veel plezier helpen wij onze klanten hun verhaal helder in beeld te krijgen.

Founded

2011

Hours of raw footage

120.000

Teamwork

Een goede film maken is vakwerk. En met alleen een mooie film ben je er nog niet. Wij werken samen met online specialisten die ervoor zorgen dat je film gezien wordt. Een boek zonder lezer is uiteindelijk ook maar een stapeltje papier. Dus ook na het maken van de film bieden we je een helpende hand om je publiek en dus je doel te bereiken.

De vraag in het proces is altijd hoe komen we tot de beste film met een krachtige boodschap en een effectieve videomarketing campagne. Ieder project vraagt weer om zijn eigen benadering en aanpak. In de basis komt onze werkwijze altijd op het volgende neer: We gaan voor een goede communicatie, veel werkplezier en een prettige en liefste ook langdurige samenwerking. Waarbij film een vast onderdeel is van de middelen in de marketing strategie van het bedrijf.