Jochem de Vet

Jochem de Vet

Hi, nice to meet you.

Naast filmmaker en audiofiel sta ik vooral bekend als een creatief en energiek persoon. Met enthousiasme en spontaniteit presenteer ik interessante invalshoeken. Mijn passie voor film, muziek en beeld vloeit door in alles wat ik onderneem; alles heeft een beat.

Skills

  • Animatie
  • Film Productie
  • Post Productie

If you're afraid to fall, than you won't get very far.

Best FBA Story

Wanneer je ondernemer bent is een eigen kantoor aan huis is een prettige gedachte. Maar een ruimte zonder gelijkgestemde ondernemers en dynamiek bleek in mijn geval een groot gemis.

Dankzij FBA geniet ik iedere dag van bedrijvigheid en creativiteit om me heen. Inspiratie slaat sneller toe en antwoorden zijn dichterbij.

Jochem de Vet | Filmmaker

Start with HUH?

Grijp de aandacht

Jochem de Vet | Filmmaker

Als filmmaker creëer ik authentieke beelden en bied ik eindeloze creativiteit. Mijn drijfveer is het zichtbaar maken van goede verhalen en het creëren van reactie.

Mijn klanten komen uit veel verschillende sectoren waaronder de marketing & communicatie, kunst & cultuur, non-profit, gezondheidszorg, voedselindustrie en overheid. Hun verhalen worden verwerkt in o.a. commercials, documentaires, editorial video, video shorts en animatie voor online, broadcasting en narrowcasting.

Dankzij mijn ervaring als grafisch vormgever en art director breng ik veel meer naar de tafel dan alleen het combineren van de juiste verhaalopbouw, visuele- en auditieve elementen. Ik begrijp hoe mijn resultaten samenwerken met de elementen binnen een communicatieplan of campagne en ik haal er energie uit om daar in een vroeg stadium over mee te denken.

 

Founded

2014

Dagen zonder bioscoopbezoek

5

Relatie advies

Het is belangrijk om klanten en partners aan te trekken met gelijkwaardige normen en waarden.

Mijn focus ligt op relaties die;

1. een goed verhaal kunnen- of willen vertellen en die de integriteit hebben om achter hun verhaal te blijven staan;

2. zich richten op een samenwerking t.o.v. een traditionele opdrachtgever vs opdrachtnemer verhouding;

3. visie tonen en verder denken dan het kopieren van concurrenten.