Linda van de Ven

Linda van de Ven

Hi, nice to meet you.

Naast ondernemer en communicatieadviseur ben ik vooral gewoon mens. Nieuwsgierig, sociaal, empatisch en positief. Door een stip aan de horizon te zetten krijg ik mensen mee, zowel zakelijk als persoonlijk. Veeleisend ben ik zeker, voor mijzelf en mijn omgeving. Ik ben vaak bezig met groei en ontwikkeling; als mens, als team én als bedrijf.

Skills

  • Communicatie
  • Project Management

Communicatie is vertellen, maar vooral ook luisteren en aansluiten

Best FBA Story

Onlangs organiseerde Founded By All een pizzasessie waarbij groei centraal stond. Twee ondernemers vertelden hoe hun bedrijf gegroeid is over de jaren. Ik mocht daarbij zelf het verhaal doen over Founded By All, juist omdat groei van ondernemers hier zo belangrijk is. De dialoog inspireerde mij. Dat zegt iets over de locatie én over mijzelf: hoe je met gedeelde visie vooruit gaat.

LinDialoog

Dialoog

Een gesprek waarin een vrije gedachtenuitwisseling plaatsvindt die tot nieuwe inzichten leidt - Noëlle Aarts

LinDialoog

Communiceren is vertellen, maar vooral ook luisteren en aansluiten bij wat mensen geloven. Door de dialoog aan te gaan met je medewerkers, met je omgeving en met je doelgroepen, bouw je aan netwerk, bekendheid, imago en reputatie. Er is tegenwoordig zo veel communicatie, dat mensen vooral luisteren naar en vertrouwen hebben in een selecte kring. Zorg dat je daarin zit.

Founded

2014

Ideeën

1001

Draagvlak

Goede communicatie begint met een strategie, weten waar je mee bezig bent. Daardoor kun je prioriteiten stellen, maar ook concretiseren waarom je bepaalde dingen doet. Vanuit een strategie werk ik toe naar een concreter plan van aanpak en bepalen we samen welke communicatiemiddelen het beste zijn. Tegelijkertijd moet je ook gewoon gaan, aan de slag. Dat doe je door goede content (teksten, beelden, video, etc.) te gebruiken om anderen mensen te bereiken en te betrekken.


LinDialoog Related Blogs

Lees alles over LinDialoog in de Founded By All Blogs!