Mark de Bruijn

Mark de Bruijn

We’re someone. Branding + activation.

DplusM is per 2020 verder gegaan onder een nieuwe naam.

We’re someone. Branding + activation.

We geloven dat merken op hun sterkst zijn, als ze verschil durven maken. Het anders doen. Vanuit die overtuiging helpen we bedrijven en andere organisaties hun eigen karakter te vinden, te vormen en uit te dragen. Zo bouwen en activeren we krachtige merken met impactvolle boodschappen die uitdagen en inspireren.

Skills

  • Animatie
  • Branding
  • Communicatie
  • Marketing
  • Online Marketing
  • Project Management

Merken bouwen zit in ons bloed. Onze drijfveer is het raken van mensen.

Best FBA Story

Naast het inspireren van klanten werkt Founded by All ook als een magneet voor nieuw talent. Doordat wij deel van FBA uitmaken, trek je een bepaald soort mensen aan dat perfect binnen de gedachte hier past: energiek, behulpzaam en verrassend creatief.

We're someone

Gedreven door waarden

From the soul, through the heart, with the mind and out of joy

We're someone

“We’re someone is een tribe. Een club getalenteerde professionals. Ieder binnen zijn of haar eigen domein. Korte lijnen, compacte teams en altijd in ontwikkeling. Merken bouwen zit in ons bloed. Onze drijfveer is het raken van mensen. Met werk waarin we de ontvanger triggeren om zelf het laatste stuk in te vullen. Uitdagend en verleidelijk binnen de wereld waarin het merk activeert. Creativiteit maakt het verschil! Maakt de verbinding. En zorgt voor originaliteit.”

Founded

1987

Medewerkers

13

Sterk bedrijf

Deel uitmaken van Founded By All gaat volgens ons veel verder dan elkaar opzoeken en samenwerken. Het draait vooral om elkaar versterken. En daar dragen wij maar wat graag aan bij. We’re someone is namelijk een van de sterke bedrijven binnen Founded by All. Vanuit deze – ook voor ons – inspirerende rol helpen wij startende creatieven en ondernemers hun eigen weg te vinden in ondernemersland. Wat wij daarvoor terugkrijgen? Nieuwe, verrassende inzichten. Te gekke contacten. En een mooie portie avontuur.