Mark de Bruijn

Mark de Bruijn

Hi, nice to meet you.

Business kansen verzilveren? Top-of-mind-awareness creëren? Zorgen dat klanten terugkomen en anderen aandragen? Kortom, uw organisatie of merk vermenigvuldigen? In het huidige medialandschap moeten organisaties meer nog dan voorheen het gesprek met de doelgroep aangaan. Communicatie is geen eenrichtingsverkeer, maar een dialoog met uw klanten. Delen is vermenigvuldigen.

Skills

  • Animatie
  • Branding
  • Communicatie
  • Marketing
  • Online Marketing
  • Project Management

Effectieve communicatie begint met scherpe en doelgerichte strategische keuzes.

Best FBA Story

Naast het aantrekken van nieuwe klanten werkt Founded by All ook als een magneet voor nieuw talent. Doordat wij deel van FBA uitmaken, trek je een bepaald soort mensen aan dat perfect binnen de gedachte hier past: energiek, behulpzaam en verrassend creatief.

We're someone

SHARE

Van Strategie naar Het idee naar Actie naar Resultaat naar Evaluatie.

We're someone

Om te vermenigvuldigen moet je kunnen delen. Dat is de overtuiging waarmee Reclamebureau DplusM zich eind 2009 aansloot bij de voorganger van Founded by All. Vanuit onze specialisatie op het gebied van online en offline strategie en creatie staan wij leden en klanten bij om zich optimaal deelbaar te maken.

Founded

1987

Medewerkers

13

Sterk bedrijf

Deel uitmaken van een coöperatie gaat volgens ons veel verder dan elkaar opzoeken en samenwerken. Het draait vooral om elkaar versterken. En daar dragen wij maar wat graag aan bij. Reclamebureau DplusM is namelijk een van de sterke bedrijven van Founded by All. Vanuit deze – ook voor ons – inspirerende rol helpen wij startende creatieven hun eigen weg te vinden in ondernemersland. Wat wij daar voor terugkrijgen? Nieuwe, verrassende inzichten. Te gekke contacten. En een aanstekelijke portie avontuur.