Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Hi, nice to meet you.

Ralf Fleuren is eigenaar van Fleuren Marketing & Innovatie én Bliqsem. Ralf is actief als zelfstandig (online) marketeer en verzorgt Bliqsemsessies voor organisaties en bedrijven.

Bliqsemsessies zijn snelle sessies waarin groepen vanuit verschillende disciplines samen creatief aan de slag gaan met een vraagstuk. De frisse blik van de ander zorgt voor verrassende resultaten. Meer weten? Klik hier…

Skills

  • Communicatie
  • Marketing
  • Online Marketing
  • Project Management
  • Strategie

Alleen ben je sneller, samen kom je verder
~Afrikaans gezegde

Best FBA Story

Vanaf het begin bij FBA ben ik gestimuleerd in mijn ondernemerschap door de sfeer van samenwerking en groei die er heerst bij ons. Je komt snel in een kring van vakgenoten waarmee je kunt sparren en samen kunt groeien. Voor mij heeft dat geleidt tot het ontwikkelen van nieuwe concepten en een mooie groei als ondernemer, zowel persoonlijk als professioneel. Bij FBA kan je je eigen groeipad vinden en volgen, dat is wat het bijzonder maakt.

Bliqsem

Samen als de bliqsem resultaat boeken

Bliqsem

Bliqsem is opgericht in 2014 door Ralf Fleuren. Bliqsem wil mensen in beweging krijgen door energiek samen te werken tijdens goed georganiseerde bijeenkomsten. Succes boeken door slim samen te werken. Vol energie samen een doel bereiken en elkaars talenten ten volle benutten. Inmiddels hebben ruim 1600 mensen deelgenomen aan onze Bliqsem snelle en effectieve sessies.

Founded

2014

Aantal deelnemers Bliqsemsessies

1600

Samen kom je verder

Together Everyone Achieves More. Met dank aan onze ervaring zijn we in staat in een korte tijd een concreet resultaat te boeken. Zo worden complexe vraagstukken eenvoudig opgelost door samen te denken. Onze unieke methode biedt tevens de mogelijkheid om draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën. Écht stappen zetten? Benieuwd of Bliqsem bij uw organisatie past? Neem dan als de Bliqsem contact met ons op!