Roos van Empel-Smeets

Roos van Empel-Smeets

Hi, nice to meet you.

Ons doel is om organisaties te helpen Digitale Transformatie te begrijpen en hen voor te bereiden op de toekomst.

Wij zijn Digitale Transformatie Experts ondersteund door een netwerk van gespecialiseerde ontwikkelaars, data wetenschappers, consultants en creatieve mensen. Oably is het middelpunt. Wij zorgen ervoor dat iedereen dezelfde taal spreekt, zodat goede analyses en grootse resultaten kunnen worden bereikt voor onze klanten.

Skills

  • Communicatie
  • Concept Development
  • Data Analytics
  • Project Management
  • Virtual Reality
  • Web Design

Stay positive, work hard, make it happen.

Best FBA Story

Wij geloven in de kracht van samenwerken en juist daarom geloven wij in de meerwaarde van FBA. Een community waarbij ondernemen, samenwerking en groei centraal staat. Inspireren, geïnspireerd worden én jezelf als mens maar ook als bedrijf kunnen ontwikkelen, daar worden wij elke dag weer blij van.

Oably

DIGITALE TRANSFORMATIE

Oably

Wij geloven in de kracht van de juiste combinatie tussen technische kennis en emotionele intelligentie. En deze combinatie is exact de reden van het bestaan van Oably. Wij zijn in staat om het beste tussen mens, design en techniek te verbinden.

Founded

2016

Expertise

100%

Écht verschil maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons samen te werken, afhankelijk van jouw behoefte. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Let’s connect! Je kunt ons bereiken via hello@oably.com of bel gerust +31 (0)6 216 339 73.