Xavier van Delft

Xavier van Delft

Hi, nice to meet you.

Op de vraag wat precies mijn vakgebied is, kom ik met het begrip filmmaker een heel eind. Maar het exact definiëren van mijn rol daarbinnen; dat houd ik liever veelzijdig.

Mijn expertises zijn divers en mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe facetten binnen mijn vakgebied, en zeker ook daarbuiten, zijn onuitputtelijk.

Zo heb ik gewerkt aan commercials als editor en animator, was ik verantwoordelijk voor de regie en postproductie van promotiefilms en documentaires, maar stuur ik ook het scenario en het management van film- en animatieprojecten aan.
Als filmmaker ontwikkel en help ik om visuele en inhoudelijke content te crëeren die bij een onderwerp aansluit. Of het nu puur beeld is of een inhoudelijke boodschap die verteld wordt, een verhaal moet een blijvende herinnering oproepen en achterlaten.

Skills

  • Animatie
  • Branding
  • Film Productie
  • Identiteit
  • Motion Graphic Design
  • Post Productie
  • Storytelling

This world is but a canvas to our imagination.

~Henry David Thoreau~

-Walden-

Best FBA Story

 

De dynamiek en de frisheid die een werksfeer wat mij betreft moeten hebben vind ik bij FBA.  

De creativiteit en ontwikkeling die ik hier meemaak bevordert mijn inspiratie en groei.

De gedrevenheid en de vele mogelijkheden die er geboden worden aan start-ups, waar ik als jonge zelfstandige deel van uitmaak, maken FBA een unieke locatie in zijn soort, waarvan ik echt blij ben deel te mogen uitmaken.

XAPF

XAPF - film en animatie

XAPF

Media is een vluchtig medium. Des te belangrijker is het dat er een diepere essentie ligt in de boodschap die een film of animatie wil uitdragen.

De herinnering is wat beklijft; visueel alsmede inhoudelijk. Alles bevat een verhaal, wat de basis is voor mijn werk.

Een sterke inhoud staat garant voor originaliteit. De leidraad in mijn producties worden gekenmerkt door het zorgen voor authenticiteit, het toevoegen van creativiteit en het ontwikkelen van goede en eerlijke verhalen.

 

Founded

2014

Plannen en ideeën om te realiseren