Mede-oprichter Founded By All vertrekt

Mede-oprichter Founded By All vertrekt

september 30, 2016

Founded by All is hard aan het groeien, maar er zijn ook leden die vertrekken. Jammer? Uiteraard, maar het betekent ook dat deze leden gegroeid zijn en klaar zijn voor iets nieuws; precies wat FBA als incubator wil bereiken. 

Ronald Swinkels (35) is architect en Founded by All-lid van het eerste uur. Hij heeft letterlijk en figuurlijk meegedacht over de vormgeving van de coöperatie. De start van zijn bedrijf, Ronald Swinkels Architects, en de beginperiode van Founded by All vielen min of meer samen. Een mooie tijd waar hij met trots op terugkijkt: “Dat ik samen met Maarten Hendriks (geestelijk vader en oprichter van FBA) en Ruud van Iwaarden (Brainport development) de handtekening onder de oprichting van de coöperatie heb mogen zetten, was een mooi moment”

founded_by_all_oprichting

Ronald Swinkels Architects richt zich voornamelijk op woningbouw in het midden tot hoger segment en op herbestemming, van conceptvorming tot aan met de technische uitwerking. Founded by All heeft op verschillende manieren bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. “Ten eerste heb ik een aantal mooie opdrachten kunnen doen in de beginperiode, zoals het ontwerp voor het kantoor van FBA en signing op Strijp S. Ook is het netwerk een belangrijk onderdeel geweest van een goede start.

Ten tweede heeft het mijn perceptie op het ondernemen en samenwerken gevormd. Eenvoudige principes als; geven en daardoor ontvangen, zijn kernwaardes waar ik nog altijd naar probeer te werken.”

Na 6 jaar was het tijd voor een volgende stap en Ronald is ondertussen verhuisd. Ronald: “Ik zit nog steeds in het Klokgebouw, maar in een groter kantoor, want het vorige begon wat krap te worden. Daarnaast kon ik de afgelopen jaren met plezier de nodige uurtjes in FBA stoppen, aangezien de opdrachtenportefeuille nog niet volledig gevuld was. Nu de crisis op zijn retour is, neemt de drukte toe en kunnen we ons iets meer focussen op onze kerntaak: het maken van hoogwaardige architectuur waarbij we, in samenwerking met de opdrachtgever, tot iets bijzonders willen komen.”

Hij hoopt dat de leden blijven beseffen wat een bijzondere plek Founded by All is. “Koester het bijzondere ondernemersklimaat wat er is opgericht. Een groot goed wat snel overschaduwd wordt door de waan van de dag. De positieve sfeer zal je onbewust zelf ook uitstralen, en iedereen kent natuurlijk het gezegde: wie goed doet, goed ontmoet.”

“Ten tweede heeft het mijn perceptie op het ondernemen en samenwerken gevormd. Eenvoudige principes als; geven en daardoor ontvangen, zijn kernwaardes waar ik nog altijd naar probeer te werken.”

ontwerp_architect_swinkels


You might also like this

Ander nieuws over onze leden