MUST visits voor de Creatieve ondernemers op/nabij Strijp-S

MUST visits voor de Creatieve ondernemers op/nabij Strijp-S

april 11, 2018

Je bent nieuw op Strijp-S en je weet niet hoe of wat, waar je mensen kan ontmoeten. Hier enkele must visits!

1.     Iedere laatste Woensdag van de maand – Digital Wednesday
http://www.digitalwednesday.nl
Super strak georganiseerde gratis kennissessies van hoge kwaliteit voor (digitale) marketeers. Iedere maand een nieuwe programma waar marketeers of geïnteresseerde vanuit die hoek van smullen. Inloop om 18:30, start om 19:00, borrel vanaf 20:30.

2.     20 t/m 28 Oktober – Dutch Design Week
http://www.ddw.nl
Ieder jaar weer het grootste designevenement van Noord-Europa. Tijdens dit event van 9 dagen kun je werk en concepten zien van ruim 2500 ontwerpers. Naast Strijp-S, dat het hart is van DDW, zijn er ook vele locaties door de hele stad te bezoeken.

3.     Netwerkborrels – wekelijks
www.foundedbyall.com
Er zijn meerdere gebouwen op Strijp-s, diverse coöperaties, andere samenwerkingsvormen of ontmoetingsplekken. Iedere plek heeft wel een ‘open’ borrel. Sommige zelfs wekelijks. Hier kun je op eigen initaitef andere ondernemers ontmoeten.
Zo heeft Founded By All maandelijks een open borrel. Meestal georganiseerd rondom een thema, workshop/presentatie of creatieve sessie. Je kunt hier kosteloos aan deelnemen.

4.     Co-Working spaces
http://www.strijp-s.nl/
Voor iedereen is er eigenlijk wel plek op Strijp-S. Ben je zelfstandig ondernemer, MKB, ZZP’er, Freelancer, start-up of een coöperatie. Of je nu een vaste plek, tijdelijke plek of een enkele keer een gratis werkplek zoekt; Strijp-S biedt je de mogelijkheden.
Voor gratis werkplekken kun je eens een kijkje nemen bij Seats2meet of het Broeinest in het Glasgebouw. Founded by all is één van de spelers die interessant is als je op zoek bent naar een vastere plek met een daarbij horende community. En als je gewoon een keer vanuit huis moet werken voor je baas is het wellicht een interessante optie om eens een keer niet letterlijk vanuit huis te werken, maar je te mengen met wat er speelt op de werkvloer in een gezamenlijke werkplek.

You might also like this

Ander nieuws over onze leden