Nieuwe voorzitter ledenraad

Nieuwe voorzitter ledenraad

december 13, 2016

Hugo Ploegmakers ledenraad voorzitterSinds een paar maanden heeft de ledenraad van Founded By All een nieuwe voorzitter: Hugo Ploegmakers. Wij zijn erg blij met Hugo en dankbaar dat hij zijn tijd wil inzetten om Founded By All verder te ontwikkelen.

Hugo: “Toen ik dik vijf jaar geleden de overstap maakte van een automotive-dinosaurus naar een kleine start-up (Shapeways, destijds 15 personen), wist ik: ik ga nooit meer terug.

Ik voel me het beste thuis bij de dynamiek van een start-up: gedreven mensen, altijd in beweging.

Zo voelde ik me ook thuis toen ik FBA leerde kennen tijdens de 11-ledentocht. Overdag maak ik inmiddels hartkleppen (bij de med-tech startup Xeltis), in de randen van de dag ben ik papa van Ian (5) – en daarnaast word ik nu voorzitter van FBA’s ledenraad. Ik ben pas net binnen, maar zie dat FBA volop in beweging is. Graag draag ik mijn steentje bij om de ledenraad en FBA nog slagvaardiger te maken.”

Meer over Hugo Ploegmakers


You might also like this

Ander nieuws over onze leden