How it all started

In 2006 richt Maarten Hendriks de creatieve werkplek Little Mountain op: de voorloper van het Founded By All zoals we dat tegenwoordig kennen.

3ebd8f4

MEET LITTLE MOUNTAIN

Vanuit ondernemerschap samen kunnen groeien en ontwikkelen. Dat is de droom van Maarten (Hendriks) als hij na zijn studie start met Little Mountain. Vastberaden doet hij een sprong in het diepe: hij huurt een plek aan de Kleine Berg en verzamelt in no-time een groep gedreven ondernemers op het gebied van design en techniek. Door de groei en ontwikkelingen blijkt die locatie al snel niet meer toereikend. Een nieuwe werkplek in het Klokgebouw op Strijp S biedt uitkomst. Trudo organiseert de verhuur en facilitaire zaken zodat Maarten zich kan richten op het concept.

Gesteund door een aantal belangrijke stakeholders zoals Rabobank en de gemeente Eindhoven ligt er in 2013 een nieuw businessplan klaar om het concept naar the next level te brengen. Little Mountain gaat verder als coöperatie en wordt omgedoopt tot Founded by All. De leden zetten samen de schouders eronder. Van het interieur tot de huisstijl: alles is door de leden zelf tot in de kleinste details uitgedacht. Maarten: “Elkaars talenten en kracht optimaal inzetten, dat is precies waar het om gaat!”

Building our future today

Elke dag weer een beetje beter

De naam Founded by All staat voor het gedachtengoed dat ieder lid, in het verleden en in de toekomst, bijdraagt aan deze plek. Wij hebben als missie om het gat te overbruggen tussen het einde van de opleiding en gezond zelfstandig ondernemerschap op het snijvlak van design en techniek.

Daarom bieden wij als incubator, behalve een werkplek, een professioneel werkklimaat dat gericht is op samenwerking en netwerkdeling. Ook worden voor de leden events georganiseerd die bijdragen aan de ontwikkeling van het ondernemerschap.

Voor jonge bedrijven is dit de ideale werkplek om een netwerk op te bouwen en te leren van anderen. Sterke bedrijven kunnen floreren in een creatieve omgeving en tegelijkertijd als mentor fungeren voor starters.

Wie binnenloopt op de 5e verdieping van het Klokgebouw ervaart direct de energie en creativiteit.

Founding Partners

Founded By All is mede mogelijk gemaakt door:

Brainport-Development Created with Sketch.
Brightmove Created with Sketch.
Little-Mountain Created with Sketch.
Philips Created with Sketch.
Rabobank Created with Sketch.
Slice 1 Created with Sketch.
Trudo Created with Sketch.

Future

BECOME A PART OF OUR STORY

Wil jij deel uitmaken van deze creatieve groep ondernemers en een vliegende start maken met je bedrijf?