De perfecte omgeving voor ondernemers om te groeien

Founded By All bestaat in de eerste plaats om ondernemers in design en techniek te helpen groeien, op persoonlijk en op zakelijk vlak. De locatie die we daarvoor inzetten is uniek in heel Nederland.

Ruimte voor groei

Founded by All biedt ruimte voor zowel starters als sterkere bedrijven. Voor starters omvat lidmaatschap een driejarig programma waarin het bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen. Het doel is om na drie jaar als sterk bedrijf uit te stromen en ruimte te maken voor nieuwe starters. Het is ook mogelijk om als sterk bedrijf lid te worden.

PROGRAMS

Van kennis naar programma naar praktijk

Als lid van de coöperatie Founded by All krijg je meer dan een mooie werkplek. Alle leden zijn erop ingesteld elkaar te helpen en van elkaar te leren.

Tijdens de lunchmeeting die elke maand wordt gehouden worden de leden up-to-date gehouden over lopende ontwikkelingen en kunnen ideeën en plannen gedeeld worden. Ook wordt er elke maand een netwerkborrel georganiseerd met thema; een mooie gelegenheid om al je collega’s goed te leren kennen.

FBA Members

33

Square Meters

1500


START GROWING

Of je nou begint als starter of al mensen in dienst hebt, Founded by All biedt de ideale omgeving voor een groeiend bedrijf.