De perfecte omgeving voor starters om te groeien

Founded By All bestaat in de eerste plaats om startende ondernemers in design en techniek te helpen groeien, op persoonlijk en op zakelijk vlak. De incubator die we daarvoor inzetten is uniek in heel Nederland.

Facilitator

Tijdens de intakeprocedure voor lidmaatschap bekijken we gezamenlijk of jouw bedrijf als ‘startend’ of ‘sterk’ wordt gezien. Als sterk lid (facilitator) breng je expertise ervaring met je mee. Het is de bedoeling dat je die inzet om starters te helpen zich te ontwikkelen. Samen bekijken we ook hoe dat kan.

Je kunt bijvoorbeeld een starter begeleiden (als mentor) of jouw expertise delen in een workshop.

Starter

Als starter kun je in deze omgeving optimaal groeien. Doordat je dagelijks in aanraking komt met andere ondernemers, blijf je niet stilstaan. Maak volop gebruik van de mogelijkheid om andere ondernemers te leren kennen en zo je netwerk uit te breiden.

Zoek jij verdieping in een mentorgesprek of netwerk je liever tijdens een potje tafelvoetbal? It’s up to you! Ook door je eigen talent en tijd in te zetten voor de coöperatie kun je jouw groei bevorderen.

Ruimte voor groei

Founded by All biedt ruimte voor zowel starters als sterkere bedrijven. Voor starters omvat lidmaatschap een driejarig programma waarin het bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen. Het doel is om na drie jaar als sterk bedrijf uit te stromen en ruimte te maken voor nieuwe starters. Het is ook mogelijk om als sterk bedrijf lid te worden.

PROGRAMS

Van kennis naar programma naar praktijk

Als lid van de coöperatie Founded by All krijg je meer dan een mooie werkplek. Alle leden zijn erop ingesteld elkaar te helpen en van elkaar te leren. Starters kunnen gebruikmaken van ons mentorprogramma en allerlei andere events en activiteiten.

Tijdens de lunchmeeting die elke maand wordt gehouden worden de leden up to date gehouden over lopende ontwikkelingen en kunnen ideeën en plannen gedeeld worden. Ook wordt er elke maand een netwerkborrel georganiseerd met thema; een mooie gelegenheid om al je collega’s goed te leren kennen.

FBA Members

33

Square Meters

1500


START GROWING

Of je nou begint als starter of al mensen in dienst hebt, Founded by All biedt de ideale omgeving voor een groeiend bedrijf.