Second Sun wint prijs voor Best Cinematography & Art Direction!

Second Sun wint prijs voor Best Cinematography & Art Direction!

juni 18, 2018

Second Sun wint prijs voor Best Cinematography & Art Direction! 

“Hoort Erbij” werd gekozen als de film met de beste uitstraling in de 7 dagen kort film competitie waarbij beginnend filmmakers in slechts 7 dagen een korte film van 7 minuten maken.

Second Sun neemt mee naar huis de Best Cinematography prijs vanwege de professionele uitstraling en kwam het meest overeen met een bioscoop ervaring volgens de toeschouwers. Verder heeft Second Sun er voor gezorgd dat de hele setting een unieke en esthetische representatie was van het concept achter “Hoort Erbij”.  Dit leidde dus tot de prijs van  Art & Direction! 

Volledig gerealiseerd door Second Sun.

”Thomas probeert zijn plek te vinden in de wereld door zich aan te sluiten bij een studentencorps in de jaren ‘90. Daar ontmoet hij elite leden Florus, Roy en Bob. Zij besluiten om Thomas zijn ‘’ontgroening’’ in eigen handen te nemen. Thomas is onzeker over zichzelf en heeft tot op heden nog nooit het gevoel gehad ergens bij te horen.. Hij doet zijn uiterste best om een goede indruk te maken en besluit zijn handicap te verbergen op de avond van het  introductiefeest.  Florus en de jongens onwetend over de handicap en Thomas die dit niet duidelijk maakt zorgt ervoor dat een zogenaamde ‘’ontgroening’’ fataal afloopt.’’

Wil je meer weten over Second Sun’s unieke en spannend drama/thriller film over onzekerheid en vriendschap? Klik hier:

De film is momenteel in omloop bij verschillende festivals dus nog niet online te zien.

Vanuit Founded by All willen wij Second Sun feliciteren met deze overwinning en wensen jullie veel meer succesvolle ervaringen.

 


You might also like this

Ander nieuws over onze leden