Spannende plannen voor 2017!

Spannende plannen voor 2017!

december 15, 2016

Een van de leuke dingen aan samen op een verdieping zitten is dat je van dichtbij alle nieuwe concepten en bedrijfsplannen ziet ontstaan. Leerzaam én inspirerend want iedereen pakt het weer anders aan. Een paar ontwikkelingen van de laatste tijd: 

VR-ANALYTICS DASHBOARD
Maarten Kaaij en Detlef LaGrand van DigiMonks en VRMaster gaan samen een VR-Analytics Dashboard ontwikkelen! Er is natuurlijk ontzettend veel gaande op dit gebied en de behoefte aan overzicht en inzicht groeit daarmee ook. Met dit dashboard worden statistieken over het gebruik van VR content inzichtelijk voor contentmakers/marketeers/business-owners. Je kunt bijvoorbeeld inzien:

  • Hoe vaak wordt m’n content in de VR-wereld bekeken? En komen bezoekers vaak terug?
  • Welke content wordt er bekeken in de VR-wereld? Waar kijkt men naar in de VR-wereld?
  • Waar haken VR-gebruikers af?

Aan de hand van de resultaten kun je doelgericht actie ondernemen. De lancering zal plaatsvinden in het 1e kwartaal van 2017.


COMMUNICATIEABONNEMENT
Linda van de Ven
(Lindialoog) heeft een innovatieve vorm van communicatie ontwikkeld voor high tech bedrijven. Via maandelijkse abonnementen hebben bedrijven zekerheid van professionele, continue communicatie.
“Er zijn zo veel goede ideeën die niet gehoord worden, omdat bedrijven geen tijd hebben voor communicatie. Daar help ik bij. Ik ben een soort externe communicatieafdeling voor hen. Dit gaat niet alleen over uitvoeren, maar juist ook over het voortouw pakken en doelgericht werken. Van strategie naar planning, naar uitvoering en terugkoppeling over resultaat.”

Op www.lindialoog.nl vind je meer informatie.


RELATIEMAGAZINES MET INHOUD
Iris Meijer
 gaat zich, als allrounder op het gebied van tekst en grafisch ontwerp, verder specialiseren. Met Heartbeat Magazines gaat zij zich nog meer richten op kwalitatieve content in de vorm van relatiemagazines. “Vanuit een persoonlijke drijfveer om meer bezig te zijn met het verbinden van mensen, maar ook vanuit de overtuiging dat, nu de digitalisering ons leven overneemt, echte verhalen over echte mensen steeds meer waarde krijgen. Juist nu.”
Heartbeat Magazines werkt met een team van freelancers en is tijdens het hele project (ontwikkeling bladformule, teksten schrijven, grafisch ontwerp en distributie) de vaste gesprekspartner en coördinator.

Ga naar www.heartbeatmagazines.nl voor meer informatie.


You might also like this

Ander nieuws over onze leden