Werkplek StrijpS

Bij Founded By All huur je een werkplek of kantoor op StrijpS vanaf 175 euro per maand. We hebben vaste werkplekken in de open ruimte (met een super vet uitzicht), kantoorruimtes van 25m2 en kantoorruimtes van 50m2. Plus allerlei faciliteiten die maken dat jij jouw werk professioneel en goed kunt doen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust drie maanden proberen of dit iets voor jou is: opzegtermijnen zijn vanaf 1 kalendermaand.

Netwerk en collega's

Wat ons uniek maakt? We zijn één team, collega’s! Founded By All bestaat uit allerlei bedrijven in de sectoren design en techniek. Van architecten tot filmmakers en van engineers tot marketeers. Dat maakt dat je juist anders naar jouw vakgebied gaat kijken, want je leert van iedereen wat! Ook is het netwerk zo sterk dat je vaak via collega’s weer bij nieuwe bedrijven en projecten terecht komt.

Kantoor met wifi, koffie, atelier, vergaderzaal, game room en meer

Bij je werkplek maak je gratis gebruik van alle belangrijke faciliteiten die zorgen dat je jouw bedrijf kunt laten groeien. Wifi, goede koffie, een atelier (werkruimte), een grote vergaderzaal, een game room, een printer, een ‘pitch arena’ en nog veel meer.

Klokgebouw, StrijpS

Founded By All zit in het Klokgebouw. Het Klokgebouw is een eyecatcher en een ‘epic location to work’. Iedere dag kijk je uit op het bruisende StrijpS. Naast goede restaurants en hippe koffie tentjes vindt je er leuke shops en tal van evenementen, zowel business-related als gewoon voor de fun. Het Klokgebouw is een locatie om trots op te zijn!

Kom kijken bij Founded By All

Nieuwsgierig geworden? Iedere maand organiseert Founded By All een rondleiding en borrel. Voor alle collega’s om te netwerken, voor team building én voor jou om kennis te komen maken! Meld je aan voor de volgende borrel via Events. Heb je nog vragen? Tweet, PB ons op Facebook of mail naar info@foundedbyall.com.