WIEBE DRAIJER BEZOEKT FOUNDED BY ALL

WIEBE DRAIJER BEZOEKT FOUNDED BY ALL

juni 18, 2015

Woensdag 10 juni bezocht Wiebe Draijer, Bestuursvoorzitter Rabobank Groep, de Eindhovense coöperatie Founded By All. Directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Jos Rooijakkers, ontving samen met Sander Lieftink, bestuursvoorzitter Founded By All, een gezelschap Rabobank klanten. In een interactieve sessie wilde Wiebe Draijer alles weten over de ervaringen van deze klanten met de bank, hun wensen en de rol die zij in de toekomst voor de bank zien.

Flexibiliteit en support waren de centrale thema´s die terugkwamen uit de aanwezige klantengroep. Deze groep bestaat onder andere uit hightech bedrijven, internetdienstverleners en food distributeurs. In de huidige extreem snel bewegende markt, die zich ook nog eens veelal internationaal uitstrekt, moeten ondernemers snel schakelen en daarvoor hebben ze schakelsnelheid nodig bij de bank. Bovendien is de kennis van de lokale markten van groot belang. De ondernemers zien dan ook een belangrijke toegevoegde waarde van de bank als adviseur en partner.

In de rondleiding die Sander gaf, werden de gasten geïnspireerd door de manier waarop de leden van Founded By All op dagdagelijkse basis met elkaar samenwerken. Bij de tafel van coöperatielid KAVA Design tuurde Wiebe uit het raam over Strijp S. “Dit is voor mij heel bijzonder. Ik ben nooit meer zo dichtbij geweest, maar daar heb ik mijn eerste loonstrookje opgehaald” aldus Wiebe, terwijl hij richting de portiersloge wees. Zo is het maar weer eens duidelijk dat deze plek in het verleden en in het heden grootse dingen voortbrengt.

38_WiebeDraaier_02 38_WiebeDraaier_03 38_WiebeDraaier_01 38_WiebeDraaier_04

Foto’s (c) door FBA-lid Robert Land


You might also like this

Ander nieuws over onze leden