Window expositie Eindhoven viert de toekomst

Window expositie Eindhoven viert de toekomst

mei 31, 2016

Daphne d’Achard (story telling en reclamebureau Pink & Bold) en Karin Valckx (KAVA design) hebben een expositie ontworpen & gemaakt met het thema ´Eindhoven viert de toekomst´, voor de Rabobank Eindhoven-Veldhoven. 125 jaar geleden bracht Philips het licht en daarmee de innovatie naar de stad Eindhoven. De Rabobank is sinds 1898 gevestigd in Eindhoven en gaat dus al een lange tijd mee, voor wat betreft de ontwikkeling van de stad. In deze mini expositie kun je zien hoe de Rabobank de afgelopen 118 jaar bij de ontwikkeling van Eindhoven betrokken is geweest, en hoe zij nu bezig is met de toekomst.

De expositie staat in de vitrine en is al van grote afstand te zien voor zowel de vluchtige passant als de geïnteresseerde lezer. De grote grafische raamprints en teksten springen vallen erg op. De zes houten lijsten met acrylaat borden presenteren het verhaal op een unieke manier. Deze expositie is een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen Founded By All-leden Pink & Bold en KAVA design met Rabobank Eindhoven-Veldhoven* (Founding partner van FBA).

Opdrachtgever: Rabobank regio Eindhoven-Veldhoven Datum expositie: Van 12 Mei tot 12 Juni Locatie: Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Emmalaan 4 te Eindhoven (in de plint van de Witte Dame)

*Edwin van Enck bedankt voor deze opdracht en fijne samen werking.


You might also like this

Ander nieuws over onze leden